Amikor a maci visszanyal

Medvék nyelvet nyújtanak egymásra, no nem azért amiért elsőre gondolnánk és emberi tulajdonságokkal vérteznénk fel a bátor mackókat.

Ez a huncut medvepárról szóló képet, akik elsőre úgy tűnnek, mintha kisgyerekként viselkednének a nyelvnyújtogatással Brad Josephs készítette az Alaszkai-félszigeten. A 46 éves fotós állítása szerint: „mély álomból felébredő nővéreknél figyeltem meg ez a viselkedést, amely során játékosan kidugták a nyelvüket.

Valójában ez az alvással kapcsolatos viselkedés lehet, amint felébrednek és ásítanak, egyúttal a macik kidugják a nyelvüket is”

„Olyan aranyosnak és viccesen néznek ki, amikor így kidugják a nyelvüket, mindig öröm megfigyelni a medvék ilyen mókás viselkedését."

[© Brad Josephs/Solent News & Photo Agency - NorthFoto]

 

Hírek

Három fejű kisliba?Bár a képen úgy tűnik, mintha egy kiskacsa lenne három fejjel ez azonban csak optikai csalódás.
Amikor a maci visszanyalMedvék nyelvet nyújtanak egymásra, no nem azért amiért elsőre gondolnánk és emberi tulajdonságok
A világ a bogárnézetbőlA képeket John Brackenbury nyugdíjas állatorvos-tanár készítette szülővárosa, Cambridge közelébe
Eddig sosem látott képek PutyinrólVlagyimir Vlagyimirovics Putyin 1952 október 7.-én látta meg a napvilágot mégpedig Szentpétervár
Orbán sejtelmes üzenteteOrbán Viktor Facebook oldalára az oldal moderátorai péntek este
Életképek LimábólPeru fővárosának Limának egykori szürke negyedét szivárványszínűvé varázsolta néhány önkéntes Ca
Hó lepte el TüringiátA téli sportok szerelmesei minden bizonnyal örülnek, hogy komoly mennyiségű hó hullott Türingiáb
Győzikét bedrogozva a szőnyegen találta meg a családjaGáspár Győző a fidesz egyik kampányarca és a felesége, Bea asszony a Palikék világa by Manna vid
Leggyorsabb hal a világonA világon a leggyorsabban úszó halnak a kékes fekete hátú nyársorrú halat vagy más néven
Kivándorlás, elvándorlás„Magyarország a legjobb hely Európában, nem érdemes innen elmenni. Innen csak rosszabb helyre lehet menni”