A csirke és a malac

A hatalmasra nőtt törpemalac és a csirke mára elválaszthatatlan jóbarátokká váltak. Alice még a madárinfluenza előtt tévedt be a család télikertjébe és azóta sem hagyta el a remek helyet. Francisco a négyéves és mára kissé pocakos vietnámi törpemalac pedig egyáltalán nem bánja, ha Alice a csirke időnként rajta lovagol. A törpemalacot a család tinédzser gyermeke születésnapjára kapta ajándékba és akkoriban még nem gondolták, hogy ekkorára fog megnőni. Egyébként a családnál a csirkén és "kis"malacon kívül még négy kutyus is lakik, ám velük sem Alice, sem Francisco nem ápol olyan közvetlen viszonyt, mint teszik azt egymással. Persze a mindennapok során előfordulnak konfliktusok is: néha ha valami nem tetszik Alice-nak időnként megkarmolja Francisco-t, de ez a barátságukat még sosem törte meg. Sőt manapság már szeretnek együtt táplálkozni és rendszerint az ízlésük is megegyezik.

Hírek

Az ukrán háború képei.Immáron 13. napja tart az orosz-ukrán háború.
Leggyorsabb hal a világonA világon a leggyorsabban úszó halnak a kékes fekete hátú nyársorrú halat vagy más néven
Orbán sejtelmes üzenteteOrbán Viktor Facebook oldalára az oldal moderátorai péntek este
Életképek LimábólPeru fővárosának Limának egykori szürke negyedét szivárványszínűvé varázsolta néhány önkéntes Ca
Farsang LibanonbanLibanonban idén március 6.-án tartották meg a Zambo karnevált, ilyenkor a helyiek farsangi jelme
Na ki a király?Mága Zoltán, Pataki Attila, Győzike és most következik a meglepetés: Kis Grófo.
A világ a bogárnézetbőlA képeket John Brackenbury nyugdíjas állatorvos-tanár készítette szülővárosa, Cambridge közelébe
Egykor királyi székhely ma a legkisebb magyar városBár a környéket már az őskortól fogva benépesítettük mi emberek: újkőkortól kezdve a bronzkoron át folyamatosan lakott terület volt a város és a térsége. Köszönthetően talán kedvező adottságainak, ahol a hegy és folyó találkozik egymással és festői szépségű környezetet tár elénk pusztán a természet is. Tudták ezt jól a történelem folyamán a kelták, germánok, rómaiak, avarok és természetesen mi magyarok is. Minden történelmi kor lakói nyomot hagytak a településen és festői szépsége az épített környezet által nem romlott csak javult és egyre harmonikusabbá vált.
Az ukrán háború borzalmaiAz Ukrán állami mentőosztagok képei és felvételei az ukrán Zsitomir (Zhytomyr) város egyik lakón