Hírek

Megmentették a Himalájában eltűnt hegymászót, elutasítja az orvosi kezelést

Vermes Ákos magyar hegymászó után harminc órán át kutatott az indiai hadsereg kutatóegysége a Himalája indiai részén. Az indiai hatóságok szerint a férfi állapota stabil. A 38 éves Vermes Kishtwar körzetében, Paddar régió egyik völgyében tűnt el öt napja. Egyből kórházba szállították, és értesítették a magyar nagykövetséget is.

A magyar férfi a kórházban elutasította az orvosi segítséget, mindössze a bankkártyáját és az igazolványait szeretné visszakapni.

Győzikét bedrogozva a szőnyegen találta meg a családja

Gáspár Győző a fidesz egyik kampányarca és a felesége, Bea asszony a Palikék világa by Manna videosorozatban tettek megrázó vallomást Győzike betegségéről, jelenlegi állapotáról. Gáspár Győző, vagyis Győzike hamarosan bevonul a zárt osztályra, hogy megküzdjön a függőségével és a depressziójával, amiről részletesen mesélt egy friss interjúban.

"Az én életem arról szól – és most már megvan a dátum is, hál' istennek –, hogy hat hét múlva zárt osztályra kerülök... 

Floriana Messina - egy kép amitől felrobbant az egész internet.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend egy fotó, amely az online világban terjed mégpedig a futball zseni Maradona egyik falfestménye előtt. Ezúttal azonban nem az isteni Diego miatt terjedt el a kép az interneten, hanem az előtte  fotózkodó hölgy miatt.

Az internet népe hamar kiderítette, hogy a lengén argentin kékbe öltözött hölgy nem más mint Floriana Messina és a kép maga Nápoly központjában, a spanyol negyedben készült egy az egykori utánozhatatlan argentin futballsztár Maradonának szentelt falfestmény előtt.

Orbán sejtelmes üzentete

Orbán Viktor Facebook oldalára az oldal moderátorai péntek este egy sejtelmes képet raktak ki, azzal a felirattal, hogy "Diplomáciai nagyüzem. Péntek esti telefon Boris Johnsonnal.

Boldog Istvánt csak a valóság zavarja

Boldog István volt fideszes országgyűlési képviselő szerint "Brüsszelt zavarja, hogy a magyar kormányban csak fehér magyar emberek vannak". Ő az a Boldog István aki a Fidesz színeiben 2010 óta háromszor is győzött Mezőtúron és környékén és bekerült a 133 bátor ember közé, nem mellesleg 2020 decemberben a Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt ellene és nyolc társa ellen.

Amikor a maci visszanyal

Medvék nyelvet nyújtanak egymásra, no nem azért amiért elsőre gondolnánk és emberi tulajdonságokkal vérteznénk fel a bátor mackókat.

Ez a huncut medvepárról szóló képet, akik elsőre úgy tűnnek, mintha kisgyerekként viselkednének a nyelvnyújtogatással Brad Josephs készítette az Alaszkai-félszigeten. A 46 éves fotós állítása szerint: „mély álomból felébredő nővéreknél figyeltem meg ez a viselkedést, amely során játékosan kidugták a nyelvüket.

Valójában ez az alvással kapcsolatos viselkedés lehet, amint felébrednek és ásítanak, egyúttal a macik kidugják a nyelvüket is”

Az anya nő, meg az apa is

Calvin Klein legújabb marketingkampányában egy várandós transznemű férfi szerepel fehérneműmodellként, és a divatmárka azt állítja, hogy az „új családok valóságát” akarta kiemelni – ironikus módon – az anyák napja tiszteletére.

A kampányban félmeztelen fényképek szerepelnek Roberto Bete brazil transznemű reality-sztárjáról, aki a forgatás idején terhes volt.

A képeken Bete látható, amint feleségével, Erika Fernandes tetoválóművésznővel pózol császármetszés utáni hegekkel...

 

A világ a bogárnézetből

A képeket John Brackenbury nyugdíjas állatorvos-tanár készítette szülővárosa, Cambridge közelében. Olyan perspektívát próbált megtalálni, mintha a fényképezőgép lencséje a bogarak szemszögéből látná a minket körülvevő világot. Lepkék, szitakötők, vörös admirális pillangó, katicabogarak talajközeli nézetből azaz a rovarok szemszögéből láthatók a csodálatos és lenyűgöző fényképeken. A különlegesen kialakított kameraberendezéssel készült fotók célja, hogy „alternatív képet” adjanak a minket körülvevő vizuális világról egy repülő bogár szemén keresztül.

Fábry Sándor szerint nem gond ha a pártállam beleszól a műsorába

Nagy mondatok egy kispolgártól:

"Fábry Showba a vendégeket egyeztetni kell

"Aki adja a pénzt az rendeli a zenét"

"Engem ez nem zavar"

„Egy érdekes félelem lengi körül a miniszterelnök úrral kapcsolatos megnyilatkozásokat, nem baj, hogy az egyáltalán nem bántó, sőt, humoros, sőt, tulajdonképpen profi, ezeket általában igyekeznek velünk elkerülni”.

Három fejű kisliba?

Bár a képen úgy tűnik, mintha egy kiskacsa lenne három fejjel ez azonban csak optikai csalódás. Ezek a kis fiókák éppen egy napja keltek ki a tojásból és máris éhesek. A hampshire-i Basingstoke melletti tó partján fedezte fel a fotós a picinyeket, miközben azok éppen százszorszép és füvet legeltek a parton. A kiskacsák mellett ott voltak a szüleik is, akik éppen azt mutatták meg, hogyan kell elfogyasztani az ízletes termékeket, amit a rég kínál a szárnyasok számára. [Darren Burton/Solent News & Photo Agency - NorthFoto]